Thursday, 15 March 2012

Saya dan Dina Photography 2011

Alhamdulillah bermula dari September sampai April tahun ni tiap2 bulan ada klien untuk DINAPHOTOGRAPHY. Seterusnya selang-seli ada dan tak de. Tapi sampai bulan 12 dah ada yang booked. Itu sudah cukup baik untuk team photography yang baru berusia setahun lebih ni. Jenguk2 lah page kami di Facebook. KLIK SINI!. Tengok kat FB lagi puas hati.

Videography jangan kate lah. Tiap2 bulan pun kencang... Alhamdulillah. KLIK SINI untuk melawat page kami di Facebook. 

dan...dan...dan...kami ada WEBSITE BAAAARRRUUUU!!! Rami yang kate website baru kami cooolll dan cantik sangat. Rugi kalau anda, anda dan anda tak melawat website baru kami: www.dinawedding.com


Bermula dari bulan September tahun lepas, alhamdulillah DINA PHOTOGRAPHY semakin mendapat sambutan.

Bermula dengan Birthday Party Visha & Kumar


diikuti dengan pendaftaran perkahwinan Kumanan & Sattiya


di susuli majlis perkahwinan Kumanan & Sattiya pada bulan Oktober


bulan November pula majlis perkahwinan Buddy & Eza di Johor


bulan Disember dimulakan dengan majlis pernikahan 
YM Sharifah Zarinatasha & YB Datuk Wan Ahmad Fauzi


diakhiri dengan majlis pernikahan dan persandingan Nadia & Fairoz
Pejam celik, sedar tak sedar dah setahun rupenye DINA PHOTOGRAPHY beroperasi. Alhadulillah semakin mendapat sambutan. Untuk 2012 pun tak kurang hebatnya. Alhamdulillah setakat ni tiap2 bulan ada klien. Will up load some photo of 2012 clients in next entry.

Nana says.... rasa macam nak demam mengadap gambar je hari2. Bila klien dah mula masuk tiap2 bulan baru tahu bukan mudah nak uruskan wedding photography ni sebenarnye. Ini baru sikit. Kalau tiap2 minggu ada 2,3 klien macam videography, pengsan terus agaknye.1 comment: