Monday, 15 April 2013

5 Free Ice Cream untuk 5 Blogger Bertuah

Dengar sini penggemar2 ice cream sekalian... berita baik utk anda. Saya nak kasi 5 mangkuk ais krim percuma (dgn ice cream nye sekali lah kan) kepada 5 blogger bertuah. ini bukan tutti frutti. bukan juga snogurt. ini new ice cream ini town. new technology dan bukan froyo. ianya ice cream baru yang super duper delicioussss..
i nak kasi u olls chance utk menikmatinya secara percuma!

memperkenalkaaaannnnnn......
CREME DE FUME
tarrraaaaaaaa...!!!

video
huiiihh jenuh lah mak cik cobe up load video ni... 
sorry lah ye kualiti video tak berapa nak mantop sebab dah compress.

semua proses pembuatan dalam video tu anda boleh lihat sendiri masa di sana nanti.

siap dgn kepulan asap2 dingin. u order masa tu, masa tu juga diorang lakukan proses 
pembuatan ice cream. dari cecair jadi ice masa tu jugak dalam tempoh yg sangat singkat. 
tak mcm ice cream lain yg dah siap2 di bekukan. 
maknanya ice cream yg mmg fresh from the mesin! haaa....

syarat-syaratnya mudah aje. 

1. copy link ini: http://www.youtube.com/watch?v=JtAuWBn4kD0
2. share di facebook anda dgn tittle ini: Ice Cream Lazat @ Plaza Masalam, Shah Alam
3. print screen dan emailkan pada saya di nana.nurli@gmail.com sebagai bukti anda dah share.
4. saya akan hubungi anda jika anda terpilih :D
5. lepas makan ice cream tu jgn lupa snap gambar and kindly make a review tentang ice cream tu dan post kan lah di blog anda. 

senang je kan. tapi hanya 1 mangkuk ice cream percuma akan di berikan untk setiap blogger. 
so kalau yg datang dgn kawan2 tu kene lah bayar for the next cup. tapi jgn risau. 
harganya tak semahal tutti frutti atau snogurt.
atau boleh dtg berdua dgn bf/gf, kawan pastu share lah semangkuk kaaann...
mcm tak biasa je..


cik nana dah cube-try-test ice cream ni. memang sodaaapp!!! 
texture ice cream sangat lembut. rasa dia lazat. 
kite suka flavor strawberry dgn limpahan raisin syrup di atasanya. sluuurrppp!!!
and all the fruit syrup ada ketulan buah2an sebenar. 

cepat! cepat! grab this chance. nanti weekend boleh gi dating makan ice cream. :D

6 comments:

  1. Kira cantik juga lah kualiti video tu :)
    Sangat meliurkan tgk Ice Cream tu, tapi Shah Alam jauh dari tmpt tinggal, inshaaAllah kalau dtg Plaza Masalam tu tak lupa utk singgah beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu... okay lah kan dari pada tak bleh up load langsung. hehe...
      stay kat are mana?
      tapi ice cream tu mmg sedap.. sambil mkn tu borak2 dgn owner die dan dari situ lah terhasilnya entry ini...
      kalau nak pegi dalam masa terdekat ni atau dlm bulan ni boleh lah rodger2 kt email saya :D

      btw...terima kasih kerana sudi melawat blog ini.

      Have a nice day...

      Delete
  2. assalam, salam ukhuwah dari bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaukim salam bunda. Salam ukhwah.

      Terima kasih kerana sudi melawat blog saya ni. Rajin2 lah dtg lagi n lg bunda.

      Semoga ceria2 selalu. :D

      Delete
  3. Time ksh nana..sudi singgah and follow blog lia..salam kenalan dari lia ^_^

    ReplyDelete