Saturday, 13 April 2013

In da Office with Cup Cakes from CakesdeLemari

Hey! Hari ini hari sabtu... aku sepatutnya dah balik rumah family mlm tadi. 
Tapi ada keje kene settel sebelum incik boss balik hari isnin ni. 
Incik boss fly ke Vietnam pagi tadi untuk shoot Thriathlon dan akan balik semula on Monday. 
Owh, bossannya bila incik boss tak ada...

Sementara tggu video siap di export maka i pun gi jalan2 cari makan. 
Nak makan nasi mcm tak lalu. rasa mcm nak makan sesuatu yg lebih wowww!!!
Teringat plak kt hujung office ada kedai cake yg jual cup cake yg sangat lazaaaattt....

cakesdeLemari name kedainye

sebelum ni dah pernah beli cup cake triple choc cheese dan red velvet. 
hari ni beli triple choc cheese, tiramisu dgn ape tah namenye 1 lagi tu. 
cream and cookies rasanya.

sambil type ni... 2 cup cake dah selamat dalam perut. uiii lazatnye tak tau nak kate.

u ollss pun boleh cube-try-test. harga not bad. RM 4.50 utk setiap cup cake. 
kalau beli 4 ke atas dapat lagi murah. ada jual cake jugak dan terima tempahan 
untuk majlis juga nampaknya. di bawah ialah gambar2 yang di grab dari FB 
(semua gambar kt sini pun grab dari FB CakesdeLemari je. 
kecuali gambar cup cake bersama tape itu i snap kt office):

                    






banyak lagi gambar cake dan cup cake. mcm2 dekorasi menarik. 
lawatilah FB cakesdelemari atau kalau dah ada kt seri kembangan tu mungkin 
boleh pay a visit to the shop terus kan... 
kepada yg concern tentang soal halal atau tidak, jangan risau. dijamin halal. 
pemiliknya orang islam. Alhamdulillah...

Nana kata... aku teringin nak beli cake pelangi tu. rasa mcm nak beli je hari tu. 
saja nak tau adakah rasanya sedap seindah warnya pelanginya. hehehe... 
tapi tak ada org celebrate birthday hari ni. so tak jadi beli. 
kalau beli confirm tak habis makan sorang kan. bazir je. maybe next time...



No comments:

Post a comment